Продукти

Прозоречни клапи

( 14 Гласа )
klapiПрозоречни клапи ALDES осигуряват постоянен приток на свеж въздух достатъчен за 15-20 м², като по този начин премахват влагата, конденза и мухъла. Автоматичното устройство е изработено на основата на влагорегулиема технология на ALDES. То подава външният въздух с дебит,който зависи от относителната влажност в помещението.
   

PVC прозорци и врати

( 18 Гласа )

pvc_pr_vrШироко разпространено е мнението, че пластмасовата дограма е най-добрият вариант при подмянa.Тя има високи показатели на топло и звукоизолация; трудно се възпламенява и не поддържа горенето; има висока стабилност и устойчивост на атмосферни влияния; има дълъг живот и не изисква специална поддръжка.

   

Алуминиеви прозорци и врати

( 17 Гласа )

al_pr_vrati

Алуминият е подходящ материал за изработка на прозорци, витрини, входни врати, вътрешни прегради.

   

Алуминиеви парапети

( 8 Гласа )
parapetАлуминиеви парапети са идеален завършек за вашето стълбище и балкон. Материалът, от които се изработват е закален алуминий специално обработен, което го прави практически непроменим от всякакви атмосферни условия. Способността му да не ръждясва увеличава неговата експлоатация дълги години напред. Монтаж и цени за алуминиеви парапети можем да ви предоставим в нашия офис.
   

Стъклопакети

( 3 Гласа )

stuklopaketiКарина Пласт предлага стандартен стъклопакет с дебелина 24 мм, състоящ се от две флоат стъкла по 4 мм.

Ние предлагаме двоен и троен стъклопакет.

   

Вътрешни и Външни щори

( 13 Гласа )

shtoriКарина пласт предлага широка гама от цветове и модели на щори:

Хоризонтални щори;

Вертикални щори;

   

Противонасекомни мрежи / Комарници

( 7 Гласа )
comarniciВашият дом се нуждае освен от качествена дограма и от качествена защита от
насекоми.Ние от Карина Пласт Ви предлагаме комарници за прозорци и врати, които не изискват почти никаква поддръжка и монтажът им е възможен върху всякакъв тип дограма (PVC, алуминиева или дървена).
   

Подпрозоречни дъски

( 12 Гласа )

duskiЕдин от допълнителните елементи на прозореца са вътрешните подпрозоречни первази.На първо място PVC перваза трябва да подхожда на съответният прозорец.Ширината на перваза не трябва да нарушава естествената циркулация на въздуха около прозореца.

   

Блиндирани и MDF - Врати

( 22 Гласа )
blind_mdfБлиндирани и MDF - врати

Входната врата създава първото впечатление за всеки дом. Вратата трябва да осигури  - отлична защита, добра визия, спокойствие и комфорт. Вратите, които предлагаме съчетават всички тези качества.
   

Нова Дограма от Карина Пласт на изгодно най-ниски и промоционални цени с качествена ALL и PVC дограма. В Карина Пласт ще плащате по-малко и ще получите най-високо качество, което е най-изгодно за вас. Безплатно вие можете да пресметнете желаната от вас дограма

Дограма - www.karina-plast.com - Карина Пласт Дограма Бургас, Калкулатор Дограма Бургас, Смяна на дограма Бургас, Смяна на дограма, Калкулатор дограма, Стъкло пакети, комарници, Дограма, София, Пловдив, Несебър, Созопол, Власт, Слънчев Бряг, Китен, Поморие, Черноморец, Равда, Елените, Бяла, Приморско, Лозенец, Сливен, Ямбол
ипотечен кредитвили под наембио магазинRent a luxury yacht in Monaco - Vogue of Monaco