Подпрозоречни дъски

( 12 Гласа )

duskiЕдин от допълнителните елементи на прозореца са вътрешните подпрозоречни первази.На първо място PVC перваза трябва да подхожда на съответният прозорец.Ширината на перваза не трябва да нарушава естествената циркулация на въздуха около прозореца.

В противен случай е възможна появата на конденз по стъклата.Също така е важно  качеството и дебелината на външната стена на профила.
Профилираната обемна форма, с много кухи камери, предлага превъзхождащи изолационни качества, в сравнение с естествените материали. ПВЦ первазите са устойчиви срещу обичайните за домакинството почистващи препарати, устойчиви на изтъркване, драскане и пепел от цигари.
Дори загряване от слънчеви лъчи до +60 С не представляват проблем за PVC первазите.

 

Вътрешни подпрозоречни первази


Вътрешни подпрозоречни первази -PVC -Подпрозоречната дъска внася в интериора на вашия дом характер и стил. PVC завършващите подпрозоречни профили имат съответното покритие, което ги защитава от механични наранявания и ги прави устойчиви на препарати от битовата химия. Почистват се лесно и не изискват никаква специална поддръжка. Подпрозоречни дъски се прЬедлагат в различни цветове. За завършване в краищата се използват капачки в подходящ цвят. Ако сте решили, да имате вътрешни подпрозоречни дъски, добре е да го заявите още при поръчването на дограмата.

Външни подпрозоречни первази

Външните первази на прозоречните системи се изработват от алуминии или специални за това от PVC материал, тъй като този материал не е податлив на атмосферните влияния. Поставянето на външен перваз ви спестява обработването на зида отвън. Первазът спомага и за по-ефективно водоотливане на водата, тъй като има изразен фабричен наклон. За козирки се изполват същите алуминиеви первази. Козирките имат преди всичко защитна функция и предпазват от оттичане на вода от етажите над поставената дограма и покривните конструкции.

Нова Дограма от Карина Пласт на изгодно най-ниски и промоционални цени с качествена ALL и PVC дограма. В Карина Пласт ще плащате по-малко и ще получите най-високо качество, което е най-изгодно за вас. Безплатно вие можете да пресметнете желаната от вас дограма

Дограма - www.karina-plast.com - Карина Пласт Дограма Бургас, Калкулатор Дограма Бургас, Смяна на дограма Бургас, Смяна на дограма, Калкулатор дограма, Стъкло пакети, комарници, Дограма, София, Пловдив, Несебър, Созопол, Власт, Слънчев Бряг, Китен, Поморие, Черноморец, Равда, Елените, Бяла, Приморско, Лозенец, Сливен, Ямбол
ипотечен кредитвили под наембио магазинRent a luxury yacht in Monaco - Vogue of Monaco