Условия

( 1 Глас )

usloviaУсловия

Права и задължения на клиента:


За клиент се счита, всяко лице използващо онлайн сайта ни и който е подал поръчка, след като се е съгласил с тези условия.
При случай на фабричен дефект или недоволен от продукта, клиентът има право да се откаже от поръчката в 7-дневен срок след получаването и.  В такъв случай парите ще бъдат върнати на клиента, след като получим обратно стоката. Без значение, колко е използван или какво количество е изразходвано от продукта.
Клиентът се задължава да попълва правилно полетата във формата за поръчки и да не предоставя грешна информация за себе си.


Права и задължения на онлайн сайта:

Онлайн сайта си запазва правото да променя показаните цени, без предупреждение по всяко време, като цените плащани от клиента са цените, които са били актуални в момента на поръчване.

Онлайн сайта не е отговорен за щети, нанесени от вас, използвайки нашите продукти. Също така, не носим отговорност за невярна информация, публикувана в онлайн сайта. Защото някои данни са взети от интернет сайтове на производител или разпространител.
Онлайн сайта си запазва правото да не изпълни поръчка, ако тя не съответства на тези условия.

Онлайн сайта се задължава да показва цените според Закона за електронната търговията, т.е. всички цени в сайта са в български лева, с ДДС и без включена цена за доставка. За всички поръчки, доставката е безплатна и без такса за наложен платеж.

Онлайн сайта се задължава да не предоставя вашата информация на трети лица и да не я използва за други цели, освен за изпълняване на поръчката.

Онлайн сайта си запазва правото да запазва cookies във вашия компютър, както и да ви изпраща непоискани търговски съобщения (реклами и информация за промоции).


Поръчка:

Всяка поръчка в онлайн сайта има силата на договор, между клиента и онлайн сайта. Двете страни получават копие от електронната поща, съгласно Закона за електронната търговия.

Тъй като поръчката има силата на договор, онлайн сайта  има право да приема авансово плащане по банков път, като така не нарушава член 53 от Закона за онлайн търговията.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на http://www.karina-plast.com, освен ако изрично е посочено друго. Използването на каквито и да е материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Анкета

Как разбрахте за нашият сайт?

Кой е тук?

В момента има 54 посетителя в сайта

Нова Дограма от Карина Пласт на изгодно най-ниски и промоционални цени с качествена ALL и PVC дограма. В Карина Пласт ще плащате по-малко и ще получите най-високо качество, което е най-изгодно за вас. Безплатно вие можете да пресметнете желаната от вас дограма

Дограма - www.karina-plast.com - Карина Пласт Дограма Бургас, Калкулатор Дограма Бургас, Смяна на дограма Бургас, Смяна на дограма, Калкулатор дограма, Стъкло пакети, комарници, Дограма, София, Пловдив, Несебър, Созопол, Власт, Слънчев Бряг, Китен, Поморие, Черноморец, Равда, Елените, Бяла, Приморско, Лозенец, Сливен, Ямбол
ипотечен кредитвили под наембио магазинRent a luxury yacht in Monaco - Vogue of Monaco